Bezoekadres: St. Jacobstraat 44; Goes.
Postadres: Postbus 2061; 4460 MB Goes.
Telefoon: (0113) 27 00 10
Telefax: (0113) 27 00 11
E-mail:
brosius@advocatenkantoor-brosius.nl

Uw advocaat

 Uw advocaat binnen advocatenkantoor Brosius is mr. J.J. Brosius (1952).

 

Voor en tijdens zijn rechtenstudie was hij administrateur bij een onderwijsinstelling en vervolgens bij een creativiteitscentrum. Daarna is hij enkele jaren werkzaam geweest op de uitkeringsafdeling van een instelling voor Sociale Zekerheid.

Mr. Brosius studeerde Rechten aan de Open universiteit. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam volgde hij zogeheten aanschuifonderwijs in Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht

In 1998 studeerde hij aan de Open universiteit af in het Nederlands Recht met het accent op Sociaal Recht (doctoraalscriptie: Boeten en maatregelen ingevolge de werkloosheidswet: Eťnduidig maatwerk?).

Mr. Brosius schoolt zich voortdurend bij in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht en het daarmee samenhangende civiel- en bestuursrecht.

 

Op 13 februari 1995 startte mr. Brosius in Vlissingen het Adviesbureau voor Sociaalverzekerings- en Arbeidsrecht, dat per 15 december 1998 is voortgezet als Juristenkantoor Brosius. Het kantoor verhuisde op 1 mei 1999 naar het pand aan de Sint Jacobstraat 44 te Goes. Op 21 februari 2001 is mr. Brosius beŽdigd als advocaat. Per die datum is het kantoor doorgegaan als Advocatenkantoor Brosius.

 

Mr. Brosius is lid van de volgende organisaties:

- Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA)

- Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN)
- Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch
- Vereniging Nederlands Juristen Comitť voor de Mensenrechten (NJCM)